Turkije in de ban van model Pınar Yılmaz (25)

De 25-jarige Pınar Yılmaz is het gesprek van de dag in Turkije. Facebook en Twitter staan vol met haar naam. Het mooie en slimme Turkse meisje is afgestudeerd als docent, maar kon maar geen werk vinden. Ze besloot daarom verder te gaan als model.

De Turkse Pınar studeerde vijf jaar aan de Trakya University, ze behaalde haar diploma als docent Engels met de hoogste cijfers van de school. Naast haar studie deed ze ook een cursus fotografie van zes maanden en reisde naar Parijs en Milaan. Ook werkte ze als presentatrice bij een lokale televisiezender. Na de universiteit begon ze aan haar master en ging op zoek naar werk als docent. Haar zoektocht leverde helaas niks op. Na twee jaar zoeken zat ze nog steeds zonder werk.

Van docent naar model

Pınar deed nog een extra cursus Engels, maar ook dit hielp niet. Ze verloor alle hoop in het vinden van een baan als docent en nam modellenwerk aan. Dit is achteraf een goede keus geweest, want de slimme Turkse is nu een succesvol model voor het merk Ajans en verdient een aardig zakcentje. Eind goed al goed. Actrice worden ziet Pinar trouwens ook wel zitten..

Lees ook:Zeeman laat personeel inburgeren
Lees ook:Wie wordt Miss Turkey Holland?
Lees ook:Turks-Iraanse film Rhino Season in première
Lees ook:Mustafa Sandal beter dan Tarkan?
Lees ook:Turkse president Erdoğan kun je beter maar niet ‘beledigen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>