Toppers op zoek naar vliegend tapijt in Istanbul

Rene Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling brachten deze week een bezoek aan Istanbul. De Toppers konden namelijk wel wat inspiratie gebruiken voor hun nieuwe ’1001 Nacht Tour’ volgende maand in de Amsterdam Arena. En ja, waar kan dat ook anders dan in het sprookjesachtige Istanbul?

Zingen in de Bazaar

De Toppers hadden het ideale weer meegebracht, want de afgelopen dagen was het (en is het nog steeds) prachtig weer in Istanbul. Geen kou, geen regen, maar gelukkig ook niet bloedheet: het ultieme lenteweer dus. Voor opnames voor de concerten in Arena hebben de mannen verschillende shots opgenomen in onder andere de Grand Bazaar en rond de Blauwe Moskee en de Hagia Sophia. En het zijn dan wel diva´s de mannen van de Toppers, maar er werd niks afgezet voor de opnames. ,,Nee hoor, ze zongen gewoon lekker tussen de mensen. De Turken vonden het geweldig om de mannen bezig te zien, ’’ zegt organisator Rob Brouwer (zie foto).

Op stap met Wesley

Als je in Istanbul bent, moet je het nachtleven natuurlijk ook even geproefd hebben. Samen met Wesley Sneijder hebben ze flink de bloemetjes buiten gezet. Lekker gegeten, gedanst en heel laat naar bed. ,,We hebben ontzettend gelachen met de Toppers’’, aldus Rob. De mannen sloten hun bezoek af met een boottocht over de Bosporus.

De Toppers staan op 24, 25 en 25 mei in de Amsterdam Arena. Op grote schermen zullen de opnames uit Istanbul te zien zijn.

 

Lees ook:Politie arresteert zes Turkse fakkelgooiers
Lees ook:Galatasaray (incl Wesley) wint van Beşiktaş
Lees ook:Türlü .. een heerlijk Turks gerecht
Lees ook:Voetbalvrouw Yolanthe maakt reclame op Turkse televisie
Lees ook:Grand Bazaar in Istanbul had zeer sechte zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>