Willem II vertrekt naar Turkije voor trainingskamp

In de tweede week van januari vertrekt Willem II naar de Turkse kust voor een trainingskamp. In de periode vanaf de achtste tot en met de vijftiende verblijven de Brabanders in het dorp Aksu.

Voor de ploeg van Gert Heerkes is dit bekend terrein, want in de seizoenen 2003 en 2004 was Aksu ook het dorp waar de Tricolores verbleven. De Tilburgse ploeg is momenteel hekkensluiter van de Eredivisie en ook op financieel vlak gaat het niet goed met de club. Over de kosten van het trainingskamp en de reis hoeft de directie zich echter geen zorgen te maken, want deze kosten worden betaald door sponsoren.

Aankomend weekend treedt de voormalig landskampioen aan tegen het ADO Den Haag van John van den Brom. Na deze wedstrijd hebben de spelers kerstvakantie en hoeven zij zich pas op 3 januari weer te melden in Tilburg.

Bron: SoccerNews.nl

Lees ook:Spelers MVV betalen trainingskamp naar Turkije zelf
Lees ook:Feyenoord oefent in Turkije tegen Kayserispor
Lees ook:AZ toch naar training in Turkije
Lees ook:Rijkaard haalt Misimovic naar Turkije
Lees ook:Feyenoord wint ruim in Turkije

1 Reacties // Reageer

One thought on “Willem II vertrekt naar Turkije voor trainingskamp

  1. bfsb

    turkije droomland van elke mens

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>