Guus Hiddink moeizaam met Turkije langs België

hidingGuus Hiddink heeft gisteren een kleine zege geboekt op België. In Istanbul kwamen de Belgen op voorsprong en later op gelijke hoogte, maar Turkije trok uiteindelijk aan het langste eind. Een hoofdrol was weggelegd voor de eerdere schlemiel, Daniel van Buyten.

De verdediger van Bayern München, die vrijdag nog het verlies tegen Duitsland inleidde, was deze wedstrijd belangrijk met twee goals. Eerst maakte hij na een halfuur te openingstreffer, en in de slotfase bracht hij de Rode Duivels zelfs nog naast de Turken.

Hamit Altintop scoorde vlak na rust de gelijkmaker, en zag daarna België-verdediger Vincent Kompany met rood van het veld vertrekken. Semih Senturk scoorde na ruim een uur de 2-1. Met de gelijkmaker van Van Buyten werd het nog spannend, maar Arda Turan tekende in de slotfase voor de winst.

Bron: Voetbalcentraal.nl

Lees ook:Turkije met ‘Belgen’ Bolat en Turaci tegen Duivels
Lees ook:Eerste puntenverlies voor Rijkaard
Lees ook:Rode Duivels loten Duitsland en Turkije
Lees ook:Turkije wint van Estland
Lees ook:UEFA onderzoekt incidenten tijdens Turkije-Oostenrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>