Galatasaray wint van Manchester

Miljoenen Turkse Galatasaray supporters zaten gisteravond op hun puntje van hun stoel tijdens de zeer spannende en belangrijke wedstrijd tussen Galatasaray en Manchester United in the Türk Telekom Arena. De Turken wonnen met 1-0.

Het Turkse Galatasaray had weinig van zich laten zien in de afgelopen wedstrijden van de Champions League. Om in de league te blijven moest het Turkse team de wedstrijd van gisteravond winnen, het was letterlijk alles of niets. Technisch manager Fatih Terim (die ook wel Atatürk van het voetbal wordt genoemd) was er zeker van dat Galatasaray zou winnen, omdat de club in 1993 ook al eens van de Engelsen had gewonnen in Istanbul. Topscorer Burak Yilmaz maakte het winnende doelpunt. De Nederlands Marokkaanse-voetballer Amrabat liet zich van zijn beste kant zien en speelde volgens de Turken mooi voetbal. Galatasaray gaat nu door naar de volgende ronde. De fans zijn ontzettend blij, maar waren tijdens de wedstrijd al zeker van hun zaak, hun kreet was dan ook: ‘No mercy will be shown’.

Lees ook:Gelijkspel Galatasaray – Schalke 04
Lees ook:Galatasaray verliest met 1-6 van Real Madrid
Lees ook:Didier Drogba: ‘We have enough power to beat Real Madrid’
Lees ook:Galatasaray (incl Wesley) wint van Beşiktaş
Lees ook:Champions League: Galatasaray tegen Schalke 04

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>