Sebnem Ferah weigert Songfestivalaanbod

Sebnem FerahSebnem Ferah heeft geen zin om naar het Songfestival te gaan voor Turkije. Momenteel zijn in Turkije nog twee andere kandidaten in de race voor Oslo: de groep Manga en Emre Aydin.

Binnen enkele dagen wordt verwacht dat de Turkse omroep de kandidaat voor Noorwegen zal aankondigen. In Turkije zijn er drie namen in de running om door TRT aangeduid te worden als songfestivalkandidaat. Of ten minste: er waren drie namen in de running, want in een interview met de krant Milliyet bedankt Sebnem Ferah bij voorbaat voor de eventuele eer.

“Het Songfestival is geen muziekwedstrijd meer en bovendien maakt een deelname geen deel uit van mijn muzikale toekomstplannen”, zegt ze. Meteen wordt de keuze voor TRT een stuk dunner: ofwel de groep Manga ofwel Emre Aydin. Weldra wordt witte rook verwacht in Ankara.

Bron: TurksNieuws.nl

Lees ook:Genomineerden Turkse deelname Eurovisie Songfestival bekend
Lees ook:MaNga voor Turkije naar Songfestival
Lees ook:maNga gekozen tot Best European Act MTV
Lees ook:Emre Aydın brengt griezelige videoclip uit
Lees ook:Wat niemand had verwacht: ’1461 Trabzon’ wint van Galatasaray

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>