Paris Hilton overal te zien

Ze duikt opeens overal op in Turkije: de blonde Paris Hilton. Je komt haar tegen op billboards, televisieprogramma’s én ze krijgt een rolletje in een Turkse film.

Paris Hilton deed onlangs een fotoshoot voor modehuis DeFacto en verdiende daar een paar miljoen mee. De bekende Amerikaanse ging samen op de foto met de Turkse voetballer Arda Turan. De voetballer die tegenwoordig bij Atlético Madrid speelt, kreeg iets minder voor de shoot. Hij nam in tegenstelling tot mevrouw Hilton slechts een paar ton meer naar huis.

Nog meer goed nieuws voor Paris; ze mag een rolletje gaan spelen in de Turkse film Yarmani. De film gaat over een Turkse jongen die zich transformeert tot een echte ‘fashion guru’. De rol wordt gespeeld door acteur Erkan Köse. In totaal zal er drie weken worden gefilmd, zowel in de regio Cappadocië, in Istanbul, maar ook in Los Angeles.

Lees ook:Paris Hilton opent kledingwinkels in Turkije
Lees ook:Didier Drogba: ‘We have enough power to beat Real Madrid’
Lees ook:Turkse Christiano Ronaldo look-alike ontmoet zijn held
Lees ook:Yener Arica naar Kayserispor
Lees ook:Wesley zegt JA tegen Galatasaray

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>