Het is ze gelukt!

PSV heeft een belangrijke zege geboekt in Turkije. In de strijd om een plek in de achtste finales van de Europa League hebben ze gisteren het Turkse Trabzonspor met 2-1 verslagen.

De Eindhovenaren hebben het niet gemakkelijk gehad. In de eerste minuten van de wedstrijd waren de Turkse spelers PSV enkele keren bijna te slim af. Dit is helaas voor hen niet goed afgelopen want PSV heeft daarna genadeloos teruggeslagen.

Het was de 6e minuut toen voor PSV de bal voor de eerste keer achter in het net vloog. En slechts enkele minuten later deden ze dit opnieuw.

Na een half uur spelen en een klein foutje bij de verdediging van PSV kreeg Trabzonspor een mooie kans die ze ook hebben benut. 2-1.

Dit was tevens ook het laatste doelpunt van de wedstrijd, die verder zonder moeite werd uitgespeeld door een jong PSV. Zelfs Rutten had dit waarschijnlijk niet verwacht.

Ze waren zelfs niet omver te blazen toen het Turkse publiek extra hard voor hun club begon te zingen.

Lees ook:PSV weer te sterk voor het Turkse Trabzonspor
Lees ook:Ajax verliest van Galatasaray in Antalya
Lees ook:Gelijkspel Galatasaray – Schalke 04
Lees ook:Rijkaard ook in Turkije te sterk voor Ten Cate
Lees ook:Galatasaray verliest met 1-6 van Real Madrid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>