Vanavond: kwalificatiewedstrijd Nederland tegen Turkije

Een belangrijke wedstrijd voor de Turken én voor Nederland. Vanavond speelt het Nederlands elftal thuis in de Arena tegen Turkije. Deze kwalificatiewedstrijd voor het EK 2016 is het eerste duel van Nederland dit jaar.

Turks elftal kon alleen Kazachstan verslaan

De Turken wonnen tot nu toe slechts één wedstrijd in de poule, dat was de 3-1 tegen Kazachstan. Turkije verloor van Tsjechië, maar ook van het ‘amateuristische’ IJsland. Tegen Letland werd het een gelijkspel en daarmee staat Turkije nu op vier punten. Het Nederlands elftal heeft er twee meer.

Zouden de Turken kunnen winnen van Nederland?

Uitzending: NPO 3 (NOS) om 20:45 uur.

Lees ook:Roemenië te sterk voor de Turken
Lees ook:Oranje verslaat Turkije
Lees ook:Oranje speelt tegen Turkije in Istanbul
Lees ook:Turkije op plaats 52 in de nieuwe FIFA-wereldranglijst
Lees ook:Tijd voor voetbal: Nederland -Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>