Nieuwe president Erdoğan legt de eed af..

 

 

 

 

 

Erdoğan, die vandaag officieel is ingehuldigd als nieuwe president van Turkije, heeft vanmiddag de eed afgelegd. De komende vijf jaar is hij  - de eerst gekozen – president van Turkije. Als het goed is, komt Erdoğan de komende dagen met een aantal hervormingen, nieuwe plannen en regels.

Zo gaat het gerucht de ronde dat Erdoğan jongens en mannen flink tegemoet gaat komen m.b.t het vervullen van de militaire dienst. Negen van de tien Turkse jongens en mannen willen het leger niet in. Als het goed is, zal Erdoğan deze week met een ‘aanbieding’ komen zodat zij de militaire dienst af kunnen kopen.. het bedrag zal waarschijnlijk tussen de 15 en 20.000 lira komen te liggen.

Lees ook:Turkse jongens kunnen dienstplicht afkopen voor 18.000 tl
Lees ook:Elke Turkse stad heet Erdoğan welkom met 101 kogels
Lees ook:Turkse president Erdoğan shockeert met opvattingen over vrouwen
Lees ook:Erdoğan bevestigt 500 doden
Lees ook:Turkije krijgt jaarlijks 600 miljoen van de EU en dat moet ophouden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>