Elke Turkse stad heet Erdoğan welkom met 101 kogels

Vandaag stond Turkije op zijn kop vanwege de inhuldiging van meneer Erdoğan, sinds vandaag de nieuwe president van Turkije. Erdoğan werd door het leger (voor het eerst ter paard!) als een ‘vorst’ ontvangen. Tijdens zijn inhuldigingsspeech benadrukte hij dat hij met Turkije een nieuwe weg in zal slaan. Een ‘nieuw Turkije’, dat zijn Erdoğan’s bekende woorden. Wat hij precies bedoelt met dat nieuwe Turkije, is vooralsnog vrij vaag. Er waren veel politieke gasten uit het buitenland aanwezig. Vooral veel mensen uit Afrikaanse, Oost-Europese en Aziatische landen. Zelfs uit Armenië.

Vanmiddag werden in iedere Turkse stad 101 kogels afgevuurd door het Turkse leger. Als een soort van eerbetoon aan de nieuwe president. Ook de voorgangers van Erdoğan kregen in het verleden 101 kogels. Zie hieronder een filmpje:

 

Lees ook:Nieuwe president Erdoğan legt de eed af..
Lees ook:Turkse premier Erdoğan zet Duitsland op z’n kop
Lees ook:Eerste Apple Store geopend in Istanbul
Lees ook:Turkije en EU steeds verder van elkaar verwijderd
Lees ook:Turkse president Erdoğan shockeert met opvattingen over vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>