Vermiste Manouk Sijtstra is in Turkije bij vakantieliefde

De 18-jarige Manouk Sijtstra uit Huizen die sinds vorige week maandag als vermist werd opgegeven door haar ouders, blijkt in Turkije te zitten. Op social media werd opgeroepen uit te kijken naar het blonde meisje.

Manouk verblijft in Izmir, bij haar Turkse vriend. Deze jongen leerde zij vier jaar geleden kennen tijdens een vakantie. Haar ouders wisten niet dat Manouk contact had met deze jongen. Het meisje heeft inmiddels telefonisch contact gehad met haar ouders.

Manouk Sijtstra was vorige week maandag van huis weggelopen en niet meer teruggekeerd. Omdat haar ouders erg bezorgd waren schakelden zij de politie in. Een politiewoordvoerder liet weten er niet van uit te gaan dat er iets ernstigs met Manouk was gebeurd en dat het haar eigen keuze was om te vertrekken gezien haar meerderjarige leeftijd.

Lees ook:Turkse ouders praten over vermoorde dochter in docu ‘BAHAR’
Lees ook:Verloven in Turkije is meer dan ‘een ring’ alleen
Lees ook:Turks meisje (12) doodgeschoten na liefdesbriefje
Lees ook:Man (28) met liefdesverdriet springt van viaduct en overlijdt
Lees ook:Jonge Turkse vrouw overleden na benzine aanval

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>