Afscheid

Op deze manier wil ik al mijn lezers bedanken voor het volgen, lezen en bekritiseren van de Turkije-blog gedurende mijn blog-periode. Wegens een nieuwe baan heb ik er voor gekozen om te stoppen met bloggen. Ik heb het met heel veel plezier gedaan. Turkije is een prachtig land die ontzettend rijk is. Rijk aan de mooie cultuur, natuur, vakantiebestemmingen maar zeker ook de bevolking.

Het is een land die een complexe politiek heeft en lastige buurlanden. En daarom veel in het nieuws komt.
Ik vond het zeer interessant om bij te houden, je erin te verdiepen en dit te gebruiken in mijn berichten. Daardoor heb ik veel over het land geleerd en dat verdiend hierdoor echt mijn respect. Natuurlijk zijn er ook zaken waar ik het niet mee eens ben, maar dat zul je in ieder land houden.

Ik wens de nieuwe Turkije-blogger veel succes en plezier op deze erg leuke blog!

Ben jij die nieuwe Turkije-blogger?

Reacties graag zo spoedig mogelijk en naar [email protected] o.v.v. Nieuwe Turkije blogger. Geef aan, waar je passie voor Turkije uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt.

We kijken uit naar je bericht!

Lees ook:Turkije blog op zoek naar een nieuwe blogger!
Lees ook:Wordt de nieuwe Turkije-blogger!
Lees ook:Wordt de nieuwe Turkije-blogger!
Lees ook:Turkijeblog nieuw bij Blog.nl!
Lees ook:Het Beste van Turkije

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Afscheid

  1. romeo

    Hallo Marieke, ik vind het heel jammer dat je ophoud met de Turkije-blog. Veel van de artikelen heb ik altijd leuk en informatief gevonden. Ik ga vaak op vakantie naar Turkije met mijn vriendin, dus weet ik wel het één en ander over het land. Maar ik leerde ook dingen over Turkije via jouw blog. Turkije is inderdaad een prachtig land met heel veel rijkdom. Het land heeft zijn mooie kanten en natuurlijk ook zijn schaduwkanten, maar dat heeft ieder land wel. Er valt zoveel te schrijven over Turkije. Het jammere is dat jij ermee ophoudt. Hopelijk wordt jouw opvolger net zo’n goede!Veel succes met je nieuwe baan!

      /   Reply  / 
  2. arie

    dus als ik je goed begrepen heb, je laat ons in de steek ???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>