Vermiste Pamir (3) dood gevonden in zwembad in Zekeriyaköy in Istanbul

Het Turkse jongetje Pamir Dikdik (3) uit Istanbul werd al sinds gisterochtend vermist. Vandaag werd hij na een speurtocht van 30 uur gevonden in het zwembad van de buren in de wijk Zekeriyaköy. Politie, maar ook veel buurtbewoners zochten de afgelopen uren met man en macht naar het jongetje. De zoekactie ging afgelopen nacht ook door. Buurtbewoners probeerde met zaklantaarns een spoor van Pamir te vinden. Op social media werden ook vandaag veel oproepen gedaan om mee te zoeken. 

De wijk Zekeriyaköy ligt ver buiten Istanbul (richting Sarıyer). Het is een rustige villawijk waar naast welgestelde Turkse families ook veel Nederlandse en andere buitenlandse expats wonen.

Serdar Dikdik, de vader van Pamir, vertelde vandaag aan de Turkse pers dat het jongetje gisterochtend (waarschijnlijk) zelf de voordeur had opengemaakt en weg was gelopen, terwijl hij zijn vrouw nog sliepen. Het jochie had zijn pyjama nog aan en droeg geen schoenen.

Lees ook:‘Symbool’ Berkin Elvan (15) na 269 dagen coma overleden
Lees ook:Afgelopen eeuw 61 journalisten vermoord in Turkije
Lees ook:Istanbul: stad vol rijke stinkerds
Lees ook:Turks jongetje (4) overleeft crash
Lees ook:Alcohol-razzia in Istanbul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>