Pretpark Vialand in Istanbul verwacht 30 miljoen bezoekers

Het mega pretpark Vialand in Istanbul verwacht dit jaar zo’n 30 miljoen bezoekers. Het park ging vorig jaar juni open en had toen 8.5 miljoen bezoekers. De verwachtingen dit jaar zijn hoog. En dat heeft waarschijnlijk alles te maken met de nieuwste achtbaan, de Launch Coaster. 

Vialand was deze winter dicht, maar gaat op 1 april weer open. General Manager Tolga Alişoğlu, laat weten dat het park de afgelopen winter is opgeknapt en er nieuwe projecten zijn bijgekomen. Zo gaat het Vialand Palace Hotel dit jaar open, een hotel met 101 kamers.

Vialand dat naast een pretpark ook bestaat uit een grote shoppingmall is favoriet onder Turken maar ook onder toeristen uit het Midden-Oosten, Oost-Europa en de Balkan.

Launch Coaster

Het heeft even geduurd maar de snelle achtbaan Nefeskesen (Launch Coaster) die in drie seconden een snelheid van 110 km bereikt gaat dit jaar open. Ook komt er een 4d Show van Dora The Explorer voor de kleintjes.

Wil je graag naar Vialand, maar vind je de entree iets te prijzig? (55 tl en 65 tl in het weekend). Je kunt tot 15 maart kaartjes met korting kopen. De kaartjes zijn vanaf 29 tl voor werkdagen en 35 tl voor het weekend. Deze zijn geldig tussen 1 april – 30 juni. Ga naar: www.vialand.com.

(Foto: Tosca de Jong)

 

 

Lees ook:Eerste achtbaan geopend in pretpark Vialand
Lees ook:Megagroot pretpark opent haar deuren in april 2013
Lees ook:Opening groot pretpark Vialand uitgesteld
Lees ook:Winterse voorbereidingen in Turkije voor rokende klanten
Lees ook:Corendon opent nieuwe hotels in surfparadijs Çeşme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>