Twitter terug in Turkije

Op verschillende Nederlandse en Turkse media is het goede nieuws sinds vanmiddag te horen: Turkije mag weer twitteren. Erdoğan lie eerder vandaag weten zich niks aan te trekken van de uitspraak van het hof, maar is daar toch op terug gekomen. Twitter is weer – zonder lastige omwegen – in de lucht. Het kan misschien nog een paar uur duren voordat iedereen weer op Twitter kan, maar de meeste mensen komen zonder problemen op de site. Youtube is nog wel geblokkeerd. Laten we hopen dat ook Youtube snel weer toegankelijk wordt voor iedereen.

Lees ook:Turkije blokkeert Facebook, Twitter en YouTube
Lees ook:Blokkade Twitter in Turkije blijft
Lees ook:Twitter geblokkeerd in Turkije
Lees ook:Ook Youtube doet het weer in Turkije
Lees ook:Turkse politie slaat vrouw met hoofddoek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>