Turkije vindt Julianne Moore een slechte actrice

De Amerikaanse actrice Julianne Moore (54) zou het nieuwe gezicht worden van een toerisme campagne. Maar het Turkse Ministerie van Cultuur en Toerisme vond het acteerwerk van Julianne Moore dat zij in een promotievideo liet zien helemaal niks. Julianne weigerde (groot gelijk natuurlijk) vervolgens het aanbod om het filmpje opnieuw op te nemen. En nu gaat het hele feest niet door.

Oscar Beste Actrice

Wat een raar verhaal, Julianne Moore is één van de beste actrices die er is (althans, dat vind ik wel). Ze kreeg tijdens de laatste Oscaruitreiking nog een Oscar voor ‘beste actrice’ voor haar acteerwerk in de film ‘Still Alice’.

Lees ook:Die Fremde: liefde voor een kind versus familie-eer
Lees ook:Turkse film Benim Dünyam: een parel van een film
Lees ook:‘Deze film vertelt het verhaal van iedereen in Turkije’
Lees ook:Turks-Iraanse film Rhino Season in première
Lees ook:Turkse cineast wint twee prijzen in Ukraïne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>