Hadise wint awards in Turkije

Düm Tek Tek

Hadise Açıkgöz, de Belgische zangeres met Turkse roots, sleepte afgelopen weekend een aantal grote prijzen binnen in Turkije. Het nummer ‘Düm Tek Tek‘, waarmee ze als vierde eindigde op het Eurovisie Songfestival, staat nog altijd in de Turkse hitparades.

Tijdens de ‘Gouden Vlinder Awards’ in Istanbul nam Hadise de awards voor ‘Best Female of the Year’ en ‘Song of the Year’ in ontvangst. Vier jaar geleden won ze hier ook al een award. Hiermee is haar populariteit zowel in België als Turkije voorlopig gegarandeerd.

Lees ook:Hadise wint awards in Turkije
Lees ook:Rihanna komt naar Turkije
Lees ook:Sexy zangeres Hadise
Lees ook:maNga gekozen tot Best European Act MTV
Lees ook:Muzikale grens Azerbeidzjan voortaan gesloten voor Hadise

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>