Istanbul op derde plek Travellers’ Choice Awards Tripadvisor

De Büyük Mecidiye Camii in het leuke Istanbulse wijkje Ortaköy

Istanbul staat op de derde plek in de top 25 van beste bestemmingen van de ‘Travellers’ Choice Awards 2015′ van Tripadvisor. Marrakesh in Marokko en Siem Reap in Cambodja zijn de eerste en tweede beste bestemmingen ter wereld. Turkije komt nog een keer in de lijst voor en wel met Göreme (Cappadocië) op nummer 14.

Beste stranden van Europa

Ook komt Turkije twee keer voor in de top 25 van beste stranden van Europa. Op nummer 5 staat het Iztuzu-strand in Dalyan, bekend als één van de belangrijkste nestplaatsen van de onechte karetschildpad (Caretta caretta). Op plaats 22 staat het Kaputas strand in Kaş.

Lees ook:Alanya tweede top 10 favoriete bestemmingen
Lees ook:Op vakantie in Turkije? Ga er op uit!
Lees ook:Bijna 400 Turkse stranden hebben ‘Blue Flag’ certificaat
Lees ook:Dalyan maakt je tien jaar jonger
Lees ook:Turkije één van de grote veroorzakers van plastic in de oceanen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>