Messi en Bryant opnieuw in Turkish Airlines reclame

Opnieuw zitten voetballer Lionel Messi en basketballer Kobe Bryant samen in een reclamespotje van de Turkse vliegmaatschappij Turkish Airlines. In het spotje dat vorig jaar op televisie werd uitgezonden ‘vochten’ Messi en Bryant om de aandacht van een 8-jarige jongetje tijdens een vlucht van Turkish Airlines. Het fimpje werd miljoenen keren bekeken op Youtube. De rol van het jochie werd gespeeld door een Nederlands kind, namelijk de 8-jarige Ralph Moerman uit Haarlem.

Helaas was er dit keer geen rolletje weggelegd voor de Nederlandse Ralph, of een ander kind. Messi en Bryant maken in deze reclamespot zoveel mogelijk foto’s van zichzelf op de meest indrukwekkendste locaties. De zogenaamde ‘selfie shootout’ begint al een hit te worden op Youtube. En eerlijk is eerlijk, de reclame is erg leuk geworden.

En het mag allemaal wat kosten, want Turkish Airlines betaalt jaarlijks vele miljoenen voor de samenwerking met beide sporters.

 

Lees ook:Lionel Messi hét gezicht achter Turkish Airlines
Lees ook:Turkish Airlines weer de beste maatschappij
Lees ook:Turkish Airlines gaat vaker vanaf Schiphol naar Istanbul vliegen
Lees ook:Turkish Airlines nieuwe sponsor van Feyenoord
Lees ook:Turkish Airlines vliegt nu ook vanaf Rotterdam The Hague Airport

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>