Corendon opent gloednieuw Vitality Hotel in Amsterdam

Het heeft een Spa & Wellness center van ruim 1000 vierkante meter, een indoor strand, een cockpitsuite met flightsimulator en alles is nog duurzaam ook. Vandaag zijn de deuren van het bijzondere het viersterren Corendon Vitality Hotel in Amsterdam geopend. Het gloednieuwe hotel van Corendon Hotels & Resorts ligt aan de Aletta Jacobslaan in Amsterdam Nieuw West en heeft maar liefst 263 kamers. 

Duurzaam hotel in oud Amsterdams pand

Het pand is een bijna vijftig jaar oud kantoorpand. In plaats van het gebouw te slopen koos Corendon voor een duurzame oplossing; het pand is volledig gestript en uitgebreid met etages. Alle installaties zijn vernieuwd en zorgen voor een minimale energieconsumptie. Het hotel heeft warmtepompen en een warmtekracht koppeling. Een koude bron en een warmte bron zorgen voor een bijna klimaat neutrale operatie met minimale CO2-uitstoot.

Ook het interieur bestaat uit milieuvriendelijke materialen en producten. Het tapijt is 100 procent gerecycled en het hele hotel is voorzien van LED verlichting.

De saus van de Turkse Atilay Uslu

In het AY Restaurant, genoemd naar de oprichters van Corendon Atilay Uslu en Yildiray Karaer, staan de favoriete gerechten van Atilay en Yildiray op de kaart, net als de beroemde saus van Atilay uit de tijd dat hij een eigen shoarmazaak had.

Corendon heeft niet alleen aan het klimaat en milieu gedacht. Gasten die zorgbehoevend zijn kunnen logeren in één van de 14 vitality kamers waarin de voorzieningen zijn aangepast voor gasten die minder mobiel zijn, in een rolstoel zitten of revalideren na een operatie.

Lees ook:Atilay Uslu (Corendon) is de meest invloedrijkste Turkse Nederlander
Lees ook:Corendon directeur vanavond bij Pauw & Witteman
Lees ook:Touroperator Corendon bestaat 15 jaar en heeft een nieuw logo
Lees ook:Vakantiemiljonair Atilay Uslu met niets begonnen
Lees ook:Corendon vliegt met vrouwelijke bemanning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>