Hotels in Turkije eisen geld van Oad-klanten

Wie op dit moment in een hotel in Turkije zit en de reis via OAD had geboekt kan nu behoorlijk de klos zijn. Verschillende hoteleigenaars in plaatsen als Marmaris en Fethiye eisen reizigers flinke bedragen te betalen. De Turkse hotels proberen misbruik te maken van het faillissement van reisorganisatie OAD. Zowel SGR als TUI geeft het advies om niks contant te betalen.

Denk je lekker ontspannen op vakantie te zijn, krijg je gezeur over geld. Terwijl je de reis (en dus ook het hotel) al lang netjes hebt betaald. OAD heeft schijnbaar een aantal rekeningen nog niet betaald en dus eisen de Turken geld. Verschillende Nederlandse reizigers zitten op dit moment in vervelende situaties. Sommigen van hen zijn zelfs hun kamer uitgezet of mogen van de Turkse hotelmanagers hun kamer niet meer op mits zij betalen.

 

 

Lees ook:Hotel ‘Horror’ gelegen in Zuid-West Turkije
Lees ook:Gedupeerden Turkijespecialist kunnen geld terugkrijgen
Lees ook:Hulp voor honderden zwerfhonden in het Turkse Ayvalık
Lees ook:Pas op bij boeking reis Turkije
Lees ook:Alle aanbieders voor E-visum Turkije op een rijtje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>