Kindvriendelijk (vakantie)land

Ouders met kleine kinderen die de camping in Frankrijk willen overslaan en het iets verderop willen zoeken? Een vakantie in Turkije is ideaal voor een gezin met kids. Turken zijn namelijk gek op kinderen en zullen er dan ook alles voor doen om ze zoveel mogelijk te entertainen.

Als een Turk een kind ziet gaat hij of zij gelijk lachen. Het maakt niet uit of het familie is, of een totaal onbekend kind wat ze op straat zien lopen. Turken worden bijzonder vrolijk van kinderen. Opvallend is dat Turkse ouders hun kinderen ook altijd overal bij willen hebben. Is er een bruiloft? Dan gaan de kinderen mee. Hoe laat het ook wordt, de kids worden wel ergens te slapen gelegd als ze moe worden. Ook als ouders bezoek krijgen worden kinderen wakker gemaakt om ze aan het bezoek te laten zien. Kinderen horen er nou eenmaal bij.

Hotels
Ook in talloze hotels in de Turkse badplaatsen wordt er aan kinderen gedacht. De Kids World Clubheeft bijvoorbeeld een aantal hotels in Turkije die geheel aan kinderen zijn gericht.
De hotels zijn extra kindvriendelijk en hebben veel faciliteiten zoals leuke en veilige zwembaden met tientallen glijbanen.  Een Nederlands animatieteam houdt de kinderen bezig met koken, snorkelen en dansen. Kinderen zullen zich dus niet snel in zo’n hotel vervelen en er wordt goed op ze gelet. Er zijn ook zogenaamde BabyWorld hotels. In deze hotels kunnen gasten gratis gebruik maken van babystoeltjes, badjes, potjes en ander benodigdheden.

Lees ook:Erdogan wil dat Yunus teruggaat naar biologische moeder
Lees ook:Lesbische pleegouders Yunus (9) duiken onder
Lees ook:Royal Taj Mahal, de nieuwe parel van Side
Lees ook:Kinderen hebben ook een e-visum voor Turkije nodig
Lees ook:Schooluniform niet meer verplicht in Turkije

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kindvriendelijk (vakantie)land

  1. vakantiehuizen te huur spanje

    Hallo ..
    Als u schaven de vakantie in Turkije dan moet ik zeggen dat het een van de beste bestemming om de veel plezier beleven met uw familie leden. Ik ben er eerder geweest met mijn familie en het was een geweldige tijd voor ons.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>