Op vakantie? Maar waar naartoe?

Toeristen die op vakantie gaan naar Turkije, daar wordt veel over gesproken. Maar waar gaat de Turkse bevolking naartoe als zij op vakantie gaan? Naast hun eigen land trekken zij tegenwoordig massaal naar Brazilië en Argentinië.

Dat is in het geval van Brazilië ook niet zo gek, zij staan in de top 10 als het gaat om grootste economieën in de wereld. Het land is bovendien rijk aan veel cultuur en natuur.

Naast vakantie vieren in het Zuid-Amerikaanse land is studeren ook erg in trek. De steden Rio de Janeiro en Sao Paulo zijn erg belangrijk als het gaat om studentensteden. Voor het opzetten van een Turks bedrijf ben je er ook aan het goede adres.

En ja, als je aan de zon gewend bent dan zoek je natuurlijk niet graag de regen van Europa op.

Deze toename is vooral te zien in het aantal vliegtickets welke naar het zuiden van Amerika geboekt worden. Naast Brazilië wordt het straks ook mogelijk om rechtstreeks naar Argentinië te vliegen. Er wordt slim ingespeeld op de toenemende vraag naar vliegtickets, vanaf juni 2012 wordt er door een Turkse vliegmaatschappij gekozen om eens per week naar Argentinië te vliegen.

Door de stijgende economieën in beide landen zal de toename ook de komende jaren nog wel zichtbaar blijven.

Lees ook:Straks valt er niet meer te kiezen bij Transavia
Lees ook:Nieuwe ‘Nederlanders in Turkije’ site
Lees ook:Kan Turkije Nederland helpen?
Lees ook:Turkse economie groeit volgend jaar met 4 procent
Lees ook:Turkije in 2012 nog zo’n populaire bestemming?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>