Istanbul en Den Bosch ware concurrenten

Bij het boeken van een stedentrip denk je al snel aan Parijs, Rome of Londen. Toch is ons eigen Den Bosch ontzettend in trek, samen met Istanbul voeren we de lijst aan als het gaat om populaire steden.

De Europese steden blijven natuurlijk eerste keuze voor stedenreizen, maar als nieuwe bestemmingen kwam Istanbul als winnaar uit de bus. En als het gaat om favoriete plaats in Nederland wordt er massaal voor Den Bosch gekozen.

 

Steeds meer stedenreizigers zoeken plaatsen die nog niet bij iedere vakantieganger bekend zijn. Dat zou kunnen betekenen dat de top 10 van steden er over enkele jaren heel anders uit komt te zien.

Dan kom je waarschijnlijk steden als Lissabon, Lille, Hamburg en Istanbul tegen.

En daar is niks mis mee, deze steden zijn stuk voor stuk prachtig. Echter is dit dan waarschijnlijk voor bovenstaande reizigers alleen maar een verplaatsing van het probleem. De tijd zal het leren.

Lees ook:Overwinteren in Turkije
Lees ook:Straks valt er niet meer te kiezen bij Transavia
Lees ook:Erdoğan lijkt nu al grote winnaar verkiezingen
Lees ook:Göbel gaat naar Turkije
Lees ook:Turkije ziet Saab wel zitten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>