Lente in Nederland, regen in Istanbul

Maar liefst 19 graden vandaag in de Bilt in Nederland. Iedereen is vast lekker aan het genieten van de zon op een terras of in de tuin. Helaas is het in Turkije minder zonnig. Hoewel de temperaturen in het zuiden van Turkije ook rond de 18 graden liggen, is het er ook regenachtig en laat de zon zich af en toe eens zien. In Istanbul regent het op dit moment ook. Het is er slechts 8 graden. 

Balen dat het regent in Istanbul, maar de regen heeft lang op zich moeten wachten. Het heeft maanden geduurd voordat er eindelijk een regendruppel uit de hemel kwam vallen. Er werd al gesproken over een mogelijk watertekort voor alle huishoudens aanstaande zomer, omdat de waterreservoirs droog stonden.

Lees ook:November maar nog steeds zomer
Lees ook:Turkse pianist veroordeeld voor beledigen Islam
Lees ook:Hitte; alleen in de zomer?
Lees ook:In Nederland warmer dan in Istanbul
Lees ook:Opnieuw onrust in Istanbul: traangas en granaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>