Wedstrijd Galatasaray-Juventus officieel gestaakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een heftige sneeuwbui heeft er vanavond in Istanbul voor gezorgd dat de Champions League wedstrijd tussen de Turkse club Galatasaray en het Italiaanse Juventus werd gestaakt. Het voetbalveld werd zo bedolven onder de sneeuw en hagel dat de lijnen op veld niet meer te zien waren. Het eerste kwartier ging het nog wel, maar al gauw viel er niet meer op het veld in Istanbul te spelen. Het stond voor de staking 0-0.

Scheidsrechter Pedro Proença probeerde de wedstrijd te redden door een oranje bal te gebruiken, maar dit hielp weinig. Het leek er eerst nog op dat de wedstrijd zou worden hervat en dat het alleen om een tijdelijke staking ging maar de wedstrijd werd officieel afgelast. De voetballers konden een warme douche nemen, de fans moesten helaas naar huis.

Het sneeuwde niet alleen in Istanbul, ook hagelde het en was er onweer. Een onguur avondje dus.

Op Twitter doken veel foto’s op van de besneeuwde Türk Telekom Arena in Istanbul.

Lees ook:Honderden Beşiktaş fans stormen veld op (Galatasaray vlucht kleedkamer in)
Lees ook:Turkije onder dik pak sneeuw
Lees ook:Ook Turkije staat achter Oranje
Lees ook:Turkse scheidsrechter Cüneyt Çakır fluit bij Oranje
Lees ook:Galatasaray (incl Wesley) wint van Beşiktaş

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>