Zorgverzekering vergelijker nu ook in het Turks

December is voor veel mensen de maand om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Maar welke verzekering is de goedkoopste of past het beste bij je? Zorgverzekering Informatie Centrum (Z.I.C.) heeft nu een online vergelijker gelanceerd, waarbij je alle zorgverzekeringen met elkaar kunt vergelijken. En dit niet alleen in het Nederlands, maar in 7 talen maar liefst, waaronder in het Turks. Erg handig dus voor Turkse Nederlanders die (nog wat) problemen hebben met het Nederlands.

‘Turkse’ bezoekers kunnen informatie vinden over onderwerpen die relevant zijn bij het kiezen van een nieuwe zorgverzekering voor het nieuwe jaar, zoals over de verplichte basisverzekering, het eigen risico en de verschillende soorten polissen die verzekeraars bieden.

Hier de link van de website.

Lees ook:Procedure e-visum Turkije wordt iets makkelijker
Lees ook:Jonge Turk emigreert om economische reden
Lees ook:Nieuwe ‘Nederlanders in Turkije’ site
Lees ook:Visum voor Turkije aanvragen met een verblijfsvergunning?
Lees ook:Ook in Turkije houden ze van ‘gratis’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>