Turkse soldaat maakt Nederlander in

De Nederlandse Patriot-missie in Turkije wordt eind januari 2015 beëindigd. Dit vanwege ‘personele problemen’ en het nodige onderhoud aan de raketten. De missie in Adana werd begin 2013 opgezet om Turkije te beschermen tegen raketaanvallen vanuit Syrië. Tot nu toe hebben de zogenaamde patriots (nog) niet in actie hoeven te komen.

Zouden de Nederlandse soldaten zich in Adana vervelen na al die maanden niks doen? Ze hebben in ieder geval wel tijd voor een potje ‘handje drukken’ met Turkse soldaten. Een erg grappige video. Wie zal er winnen?

Lees ook:Sinterklaas bezoekt Nederlandse militairen in Turkije
Lees ook:Minister Hennis (defensie) op bezoek in Turkije
Lees ook:Rutte praat met Nederlandse militairen in Adana
Lees ook:‘Ga geen relatie aan met een Duitse (vrouwelijke) soldaat’
Lees ook:Turken demonstreren tegen VS: ‘Yankee go home’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>