Tarkan aangehouden wegens drugsbezit

De Volkskrant meldt dat de Turkse zanger Tarkan vrijdag is aangehouden wegens drugsbezit. De politie heeft hem meegenomen naar het bureau voor verhoor, maar nog geen proces-verbaal opgesteld.

Naast de 37-jarige zanger zijn nog een aantal andere bekende Turken opgepakt. De drugs werden tijdens een controle aangetroffen. De Turkse politie voert regelmatig acties uit tegen drugsbezit, omdat het land grensgebied is tussen het Midden-Oosten, Azië en Europa. Drugssmokkel komt zeer vaak voor in deze regio.

De in Duitsland geboren Tarkan was in de afgelopen tien jaar de meest populaire zanger van Turkije en heeft wereldwijd zo’n negentien miljoen albums verkocht. Zal Tarkan’s populariteit bij de dames of heren onaangetast blijven?

Lees ook:Een piepjonge Tarkan met zijn ‘echte’ tanden
Lees ook:Draaiorgel speelt ‘Şımarık’ van Tarkan
Lees ook:Tarkan volgend jaar naar Songfestival
Lees ook:Mustafa Sandal beter dan Tarkan?
Lees ook:Turkije-Duitsland-Nederland traditionele Balkan-route volgens drugsdeskundige

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>