Man krijgt 46 jaar celfstraf voor seksueel misbruik

Fahrettin Kuzu, een conrector van een basisschool in de plaats Siirt in het oosten van Turkije, heeft 46 jaar celstraf gekregen voor het seksueel misbruiken van vier meisjes tussen de 14 en 16 jaar. Het is de hoogste straf in de geschiedenis van Turkije voor seksueel misbruik.

Een opmerkelijke hoge straf voor de gepensioneerde conrector van de Siirt Gazi Primary School. De man misbruikte vier meisjes. De rechtbank veroordeelde ook nog eens 39 andere mensen in deze zaak. Waaronder winkeleigenaars en deurwaarders, de straffen voor hen variëren tussen de 2 en 31 jaar.

Bron Today’s Zaman

Lees ook:Turks meisje stopt met school door stalker
Lees ook:Vaders Turkije willen niet dat dochters flirten
Lees ook:Kind Turkije al twee jaar vast voor stelen sigaretten
Lees ook:Einde van een tijdperk: kortje rokjes op middelbare school
Lees ook:Turkije veroordeelt Koerdische journalist tot 166 jaar cel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>