Bus vliegt uit de bocht in Alanya; 2 doden, 29 gewond

Een excursie in het Taurusgebergte liep gisteren voor een groep Scandinavische toeristen zeer slecht af. De buschauffeur van de bus waarin zij zaten verloor bij terugkomst in Alanya de macht over het stuur en gleed met hoge snelheid op zijn zij. Een 15 jarige Zweedse jongen en een 68 jarige vrouw uit Denemarken zijn om het leven gekomen.

Naast de twee doden zijn 29 mensen gewond geraakt, waarvan 2 zeer ernstig. Wat precies de oorzaak van het ongeluk is, is nog niet bekend. De bus vloog met hoge snelheid een bocht uit en leek niet meer te kunnen remmen.

Zie hier de heftige beelden van het ongeluk:

http://nos.nl/video/523937-toeristen-dood-bij-buscrash-in-alanya.html

Lees ook:Duitse toeristen gewond door busongeluk Turkije
Lees ook:Politiegeweld in Turkije is nog (lang) niet voorbij
Lees ook:Luchtballon stort neer boven Cappadocië
Lees ook:Waterkanon vol tegen Turkse journaliste in Ankara
Lees ook:Vijf familieleden Turkije overlijden na instorting huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>