Turkse politie slaat voorbijganger (zonder reden) neer

De Turkse politie is meedogenloos. Er komen steeds meer bizarre filmpjes en foto’s op internet voorbij waarop te zien is dat agenten niet alleen op demonstranten inslaan, maar ook op mensen die niks met de demonstraties te maken hebben. Zo werd een man in een rolstoel bespoten met een waterkanon, zijn kinderen gewond geraakt en worden nietsvermoedende voorbijgangers geslagen en geschopt.

Vanavond zijn er in Istanbul opnieuw veel gewonden gevallen. Hieronder ook kinderen en hun ouders. In het volgende filmpje is te zien hoe een agent plotseling op een man inslaat die voor hem uit loopt. De man vraagt om genade. Dit gebeurde in de Turkse hoofdstad Ankara,

Lees ook:Tragisch: ruim 7800 gewonden, 59 in kritieke toestand
Lees ook:Turkse politie grote vijand voor journalisten
Lees ook:Vreselijke nacht in Istanbul
Lees ook:Kindvriendelijk (vakantie)land
Lees ook:Taksim en Gezi Park keihard ‘schoongeveegd’ door Turkse politie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>