Turkse premier Erdoğan aangekomen in Nederland

De Turkse premier Erdoğan is aangekomen in Nederland. Hij zal morgen gaan praten met Mark Rutte. Ook ontmoet hij koningin Beatrix. Natuurlijk gaat de kwestie rondom ‘Yunus’ ook besproken worden.

Erdoğan kwam vanavond samen met zijn vrouw Emine en zijn dochter Sümeyye aan. Zijn dochter is vaak bij officiële bezoeken als deze.

De Turkse premier gaf eerder deze week al aan dat hij zeker met Rutte zal gaan praten over het 9-jarige jongetje Yunus, die opgroeid bij twee lesbische moeders. Erdoğan liet aan de Turkse media weten dat hij veel verschillende verhalen heeft gehoord over de zaak en dat hij nu wel eens wil weten hoe het verhaal nou precies in elkaar steekt.

Blijf thuis Erdoğan 

Vier organisaties hebben protesten in Den Haag aangekondigd tegen het bezoek van Erdogan. Ook Geert Wilders is niet blij met de komst van de Turkse premier. Volgens Wilders had Erdogan beter thuis kunnen blijven:  ,,Hij is een homo en zionistenhater.’’

 

Lees ook:Erdoğan komt bezoek brengen aan Nederland
Lees ook:Erdoğan krijgt oranjeshirt van Kuyt
Lees ook:Erdogan wil dat Yunus teruggaat naar biologische moeder
Lees ook:Telefoongesprek tussen Erdoğan en zoon nep of niet?
Lees ook:Mark Rutte op bezoek in Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>