Erdoğan bezoekt gewonde journaliste in ziekenhuis

De Turkse premier Erdoğan heeft journaliste Didem Tuncay opgezocht in het ziekenhuis in Ankara. De jonge vrouw raakte tijdens de bomaanslag op de Amerikaanse ambassade in Ankara (1 februari jl) zwaar gewond.

Rechteroog

De vrouw heeft het zicht in haar rechteroog verloren, maar ligt niet meer op de intensive care. De dokters laten weten dat zij een goede kans maakt op herstel en dat zij haar zicht terug zal krijgen. Een zeven centimeter lang metalen voorwerp kwam in haar oog terecht tijdens de bomaanslag. Ook haar trommelvlies in haar oor raakte beschadigd. De journaliste, die werkt voor de Turkse televisie, was voor een afspraak op de Amerikaanse ambassade, op het moment dat zij het pand verliet, ging de bom af. Zowel de premier als de dokters denken dat de journaliste dit weekend het ziekenhuis mag verlaten.

De dader van de aanslag (Ecevit Şanlı) en een medewerker van de ambassade kwamen tijdens de aanslag om het leven.

Lees ook:Opdracht voor bom in Ankara kwam uit Nederland
Lees ook:Aanslag Ankara
Lees ook:Journaliste Füsun Erdoğan vandaag onverwacht vrij
Lees ook:Vermoorde Sarai Sierra begraven in V.S
Lees ook:21 december komt eraan.. vrouw (55) compleet hysterisch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>