Turks bedrijf Çelebi Co vind Nederlandse investeerder

Çelebi Co, Turkije’s grootse luchthaven vervoersbedrijf heeft een Nederlandse partner gevonden. Het gaat om de investeerder Zeus Aviation Services Investment B.V.

Het Nederlandse investeringsbedrijf is nu voor 50% eigenaar van het Turkse Çelebi, zij legden hier 96.8 miljoen dollar voor neer. De Çelebi Group laat weten dat het een tactische en strategische stap is om samen te werken met een Europees bedrijf. Door de samenwerking kunnen de Turken zowel in eigen land als in het buitenland (door)groeien.

Zeus, een investeerder van de Actera Group, is opgezet om te investeren in en rondom Turkije.

Çelebi geeft service aan maar liefst 26 vliegvelden in Turkije. Zo zijn de bussen waarmee passagiers naar het vliegtuig worden gebracht van Çelebi. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de bagagecontrole, communicatie en management op het vliegveld en de post – en bezorgservice.

Lees ook:Aantal Turks-Nederlandse ondernemers groeit
Lees ook:Emel Pension: een paradijsje aan de Turkse westkust
Lees ook:Turkse soldaat maakt Nederlander in
Lees ook:Top 10 bezienswaardigheden Kusadasi
Lees ook:Het Saint-Tropez van Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>