Turkish Airlines closer met Lufthansa

De luchtvaartmaatschappijen Lufthansa en Turkish Airlines willen nauwer gaan samenwerken dan zij nu al doen. Op welke terreinen de samenwerking wordt uitgebreid of verbeterd is alleen nog onduidelijk.

De Turkse premier Erdoğan zei afgelopen weekend dat de twee luchtvaarders, die allebei deel uitmaken van het internationale bondgenootschap Star Alliance, de banden zouden moeten aanhalen. Turkse media denken dat een fusie tussen de twee luchtvaartmaatschappijen tot de mogelijkheden zou kunnen behoren. In de gaten houden dus.

 

Lees ook:Touroperators Turkije voorlopig nog bij SGR
Lees ook:Turkish Airlines raakt minste koffers kwijt
Lees ook:Akkoord Griekenland en Turkije over migranten
Lees ook:NAVO-chef is slechte banden Griekenland-Turkije zat
Lees ook:Turkije verdenkt Israël van complot met Koerden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>