Help de zwerfkatten en honden op eiland Cunda

Op dit moment is ActieZwerfhonden fondsen aan het werven voor de afronding van de grote sterilisatiecampagne van alle zwerfhonden en -katten op het Turkse eiland Cunda. De stichting ActieZwerfhonden steriliseert katten en honden zodat zij zich niet meer kunnen voortplanten. En dat is nodig in (heel) Turkije. Het aantal zwerfhonden en katten is ontelbaar en moet terug gedrongen worden. Petje af dus voor de stichting. Er is nog zo’n 6000 euro nodig om alle beesten op eiland Cunda te helpen.

Eiland met honderden katten

Het Turkse eiland ligt in de Balıkesir provincie (boven de stad Izmir) in het westen van Turkije. Stichting ActieZwerfhonden kreeg een verzoek van het eiland om iets te doen aan het gigantische zwerfkatten probleem op het eiland. De stichting richt zich normaal gesproken alleen op Turkse zwerfhonden, maar wilde dit kattenprobleem niet uit de weg gaan en besloot zowel honden als katten te gaan steriliseren.

Tot nu toe zijn er 343 katten en 88 honden op het eiland gesteriliseerd. De vrijwilligers van de stichting houden nu een zomerstop, maar in september staat een volgende campagne gepland. Er zijn nog zo’n 160 katten die gesteriliseerd moeten worden.

Steun de stichting

Wil jij ook je steentje bijdragen aan het grote zwerfdierenprobleem in Turkije? Steun de stichting door geld over te maken. Ook kun je andere projecten steunen. Zo kun je via ActieZwerfhonden een vriendje kiezen, in de vorm van adoptie op afstand. Met de adoptie help je de zwerfhonden in het SHKD bosasiel in Istanbul. Of wordt voor slechts 1 euro per maand brokjessponsor worden. Het kan allemaal. Kijk snel op:

http://www.actiezwerfhonden.nl/

Lees ook:Hulp voor honderden zwerfhonden in het Turkse Ayvalık
Lees ook:Doe mee: kunstveiling voor Turkse zwerfhonden en katten
Lees ook:Zwerfhonden in Turkije kunnen alle hulp hard gebruiken
Lees ook:Dorstige honden en katten
Lees ook:De ogen van de Turkse Van kat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>