Hot hotel in Turkije’s Miami

Hotel Hillside Su is gelegen aan de mooiste kuststrook van Antalya en geniet bekendheid als het eerste supertrendy designhotel van Turkije. De 5-sterren accommodatie trekt een internationaal publiek aan en ook beroemdheden komen er graag over de vloer.

Hotel Hillside Su heeft zijn plaats in de prestigieuze keten ‘Design Hotels Group’ niet gestolen. Su’ betekent water en dat verklaart meteen de keuze voor een heldere en transparante inrichting. Nagenoeg alles is er minimalistisch en vooral oogverblindend wit, tot zelfs de uniformen van het personeel toe. De grote lobby lijkt zich eindeloos uit te strekken en de reusachtige discoballen aan het spiegelplafond springen meteen in het oog.

Het klassehotel beschikt over binnen- en buitenzwembaden, tennis- en squashbanen, een fitnessruimte en 6 eetgelegenheden. In de uitgebreide wellness kan je bovendien lekker genieten van een Turkse hamam of massage. Daarnaast is er ook voor de kinderen van alles te doen. Zo is er een miniclub en kidsclub, een leuke speeltuin en zwembad met waterglijbaan.

Alle kamers en suites zijn voorzien van een supertrendy interieur en sfeerverlichting. Elke kamer heeft een eigen balkon en een enorme koelkast met 100 producten om uit te kiezen. (dm)


Lees ook:Corendon opent nieuwe hotels in surfparadijs Çeşme
Lees ook:Een aanrader voor elk seizoen: Ramada Plaza Hotel in Antalya
Lees ook:Royal Adam & Eve hotel: een hemel op aarde?!
Lees ook:Corendon opent gloednieuw Vitality Hotel in Amsterdam
Lees ook:Op zoek naar werk in Turkije? Baan aangeboden in 5* hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>