De drie mooiste stranden van Turkije

Turkije bezit mooie stranden. Excite.nl tipt ons over drie stranden waar je zeker eens moet hebben gelegen. Echte publiekstrekkers!

Ölüdeniz Beach, Ölüdeniz

Een prachtig strand, meer dan genoeg ruimte in het paradijs, helder blauw water en een goed ontwikkelde omgeving om alle toeristen een plek te geven. Ölüdeniz is niet alleen een topbestemming, het is er ook paradijselijk mooi. Er worden excursies op een boot geregeld, je kunt paragliden en er zijn veel barretjes en restaurants. Want zorgen voor jouw vakantie, dat kunnen ze wel in Ölüdeniz.

Olympos, Antalya

Dit strand is ontzettend populair onder backpackers. Op anderhalf uur van Antalya met de bus is dit mooie strand te vinden. Met name de goedkope hostels die er te vinden zijn, maken van Olympos een trekpleister. Je kunt er mountainbiken, raften, kayaken en er is elke avond wel ergens een DJ of muziek. Een schitterend en goedkoop alternatief voor alle all-in resorts in Antalya.

Konyaalti beach, Antalya

Het mekka van de strandvakanties, dat is Konyaalti beach in Antalya. Een brede strook zand, de Middellandse Zee aan je voeten en prima uitgaansgelegenheden. De betere all-in resorts zijn hier ook te vinden. Bovendien zit je nabij het centrum van Antalya, dus er is altijd wel iets te doen. Ook voor degene die geen zin hebben in het strand. Ideaal!

Lees ook:Welke Turkse Rivièra bestemming past bij jou?
Lees ook:Bijna 400 Turkse stranden hebben ‘Blue Flag’ certificaat
Lees ook:Op vakantie in Turkije? Ga er op uit!
Lees ook:ADV: Vakantiesteden special
Lees ook:Turkse badplaats Didim (nog niet) bekend onder Nederlanders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>