Russen omgekomen in Antalya

Een bus met Russische toeristen is vandaag verongelukt bij de Zuid-Turkse badplaats Antalya. Zeker zestien inzittenden zijn omgekomen. Ongeveer 25 anderen raakten gewond.

Onder de doden zijn de buschauffeur, de gids en ongeveer veertien Russen. De bus viel door nog onbekende oorzaak van een brug en kwam in een rivier terecht. Antalya is een van de bekendste toeristische bestemmingen in Turkije. (HLN)

Lees ook:Plannen voor derde brug over Bosporus naar volgende fase
Lees ook:Toeristen gewond bij busongeluk Antalya
Lees ook:Turkije steeds populairder onder Nederlanders
Lees ook:Noodweer teistert West-Turkije
Lees ook:Antalya getroffen door hevige regenval en storm

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Russen omgekomen in Antalya

 1. Piet

  o god, we need to go to Mother Russia

    /   Reply  / 
 2. Wesley

  De chauffeur is zeker een held omdat er overlevenden zijn, maar zonder gekheid er zijn wel veel ongelukken met Turkse bestuurders van verschillende vervoersmiddelen de laatste tijd die verongelukken.

  Wel toevallig dat dit allemaal gebeurd in een periode dat Turkije een de-evolutie van zijn cultuur en geloof beleeft dat zet je toch aan het complot denken als Atheïst vooral met al die blanke slachtoffers ;-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>