Pasen geeft Turkije opkikker

De Paasvakantie voor christenen zal het toerisme in Turkije een flinke opkikker geven, verwachten touroperators aan de Mediterrane kust.

Sururi Çorabatır, voorzitter van de Mediterrane Toerisme Hotel Operators Associatie (AKTOB), zei deze week dat hotels die gewoonlijk gesloten waren in deze winterperiode, nu helemaal klaar stonden voor het komende seizoen: “Maart en april zullen onze verwachtingen overschrijden. Dit jaar is de interesse in Antalya veel groter dan vorig jaar”.

“Voorheen hadden we concurrentie van landen als Spanje en Griekenland en probeerden we bezoekers van hun markten aan te trekken”, zei Çorabatır, “Nu echter proberen zij te delen in de onze. Als we de kwaliteit van de service en de positieve verwachtingen goed kunnen handhaven, heeft Turkije geen concurrenten in de toeristische sector vanaf 2011″. En dit is geen ijdele hoop; de boekingen zijn met 20 procent gestegen vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. (Hürriyet)

Lees ook:Turkije op zesde plek meest populaire bestemming ter wereld
Lees ook:Toerisme ontdekt
Lees ook:Turkse hotels proberen Ramadan te overleven
Lees ook:Honderden bezoekers Iraans Festival in Istanbul
Lees ook:Positieve verwachtingen boekingen Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>