Zwemmende varkens gespot in de Bosporus

Een groep Turken schrokken zich gisteravond dood toen zij opeens een groep varkens over de Bosporus in Istanbul zagen zwemmen. De bewoners van de wijk Rumeli Kavağı (aan de Europese kant van de stad) zagen de beesten van hun kant van Istanbul naar de overkant zwemmen. Een visser zag de varkens ook.

De Turkse visser zag eerst een grote schaduw op het water, maar kon niet goed zien wat hij daadwerkelijk zag, het bleken 10 varkens zijn. In 2006 werden al eens eerder varkens gespot in Istanbul. In de provincie Tekirdağ werden toen twee varkens gevangen door vissers.

Lees ook:Nederlandse zwemsters breken record in de Bosporus
Lees ook:Aquamarine: het grootste (zoutwater)zwembad van Istanbul
Lees ook:Nederlandse vrouwen zwemmen Bosporus (6.5 km) over voor goede doel
Lees ook:Draag een hoofddoek in protest tegen Wilders
Lees ook:15 jonge mensen verdronken in Turkije

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zwemmende varkens gespot in de Bosporus

  1. frank

    bacon!!!! yes!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>