50 cent, Inna, Ne-Yo & Akon naar urban festival Istanbul

Istanbul krijgt eind augustus een hele lijst aan top artiesten over de vloer. Op 30 en 31 augustus vindt het grote urban festival ‘Velvet Villains Vestival’ plaats. Niemand minder als 50 cent, Inna, Akon, Ne-Yo, LMFAO en Far East Movement treden op. De kaartjes zijn behoorlijk prijzig.

Naast de bovengenoemde artisten treden er ook een aantal dj’s op. Heb je zin om twee dagen naar het Velvet Villains Vestival te gaan, dan moet je wel wat geld neerleggen. De kaartjes die via de website biletix.com te koop zijn niet goedkoop. De prijzen liggen tussen de 170 en 815 TL.

Het concert vindt plaats in het KüçükÇiftlik Park in het Europese gedeelte van Istanbul (in de buurt van Taksim).

Zie hier een (beetje over de top) promotiefilmpje van het festival:

 

Lees ook:Tiësto, The Prodigy, Snoop Dogg en meer naar Istanbul
Lees ook:Optreden Rihanna laatste evenement in İnönü Stadium
Lees ook:Stevie Wonder in september naar Istanbul
Lees ook:David Guetta geeft concert in Istanbul
Lees ook:Cultuur en Kunst Festival in Side van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>