Turkije steeds populairder onder Nederlanders

Ondanks dat er al een aantal Turkije reisorganisaties als HTC-reizen en DTI failliet zijn gegaan, is Turkije nog steeds een populaire vakantiebestemming. Nederlanders boeken graag een vakantie naar Turkije. Alanya en Istanbul worden het best bezocht. Sinds januari dit jaar hebben al meer dan 500.000 Nederlanders een vakantie doorgebracht in Turkije.

In de eerste helft van dit jaar kwamen er 9.4 procent meer Nederlanders naar Turkije dan in de eerste 6 maanden van 2012. Antalya is een zeer populaire bestemming, ook de Russen gaan graag naar Antalya. Istanbul staat op een tweede plek. De stad is ideaal voor een ‘weekendje weg’. Naast de Russen is Turkije ook favoriet onder Engelsen en Duitsers.

Bron cijfers: Volkskrant

Ga jij dit jaar naar Turkije? En waar ga je naar toe?

 

Lees ook:Turkije op zesde plek meest populaire bestemming ter wereld
Lees ook:Op vakantie in Turkije? Ga er op uit!
Lees ook:Turkije populairste vakantieland in 2015
Lees ook:Turkije populairste huwelijksreis bestemming
Lees ook:Meer ‘Natasja’s’ belegeren Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>