Hotel ‘Horror’ gelegen in Zuid-West Turkije

Je zult maar de vakantie van je dromen hebben geboekt, waar je het hele jaar naar uit hebt gekeken, en in een draak van een hotel belanden. Volgens Puur op reis staat het meest huiveringwekkende hotel in Zuid-West Turkije.

In Europa vallen drie landen op, in negatieve zin dus. Turkije, Groot-Brittannië én Nederland, en dan in het bijzonder Amsterdam. Hotelgasten die hun oordeel over 2010 hebben achtergelaten op TripAdvisor.com kraken in hun top 10 liefst vier accommodaties in de Nederlandse hoofdstad. Maar het smerigste hotel staat volgens hen in het zuidwesten van Turkije. Puur op reis ontdekte de lijst en publiceert als een van de eersten deze top 10 ‘hotelkamers from hell’.

Club Aqua Gumbet in Gümbet heeft de twijfelachtige eer om de lijst van TripAdvisor aan te voeren. Van de gasten die in 2010 in de accommodatie in de buurt van Bodrum hebben geslapen, geeft 91 procent er een negatief verblijfadvies over. ‘Hotel from hell’, concludeert Jayno27 op 13 januari 2011. De runner up, om het zo maar eens te beschouwen, is hotel Altin Orfe in Icmeler, eveneens in Turkije. Liefst 95 procent keert nooit meer terug in het hotel aan de Lycische kust. In een kamer kwam vanuit een lekkende unit van de airconditioning water op het bed.

Bron: Puur op reis

Lees ook:Turkije populairste vakantieland in 2015
Lees ook:Hotels in Turkije eisen geld van Oad-klanten
Lees ook:Hagia Sophia verkozen tot mooiste museum van Turkije
Lees ook:Kies je vakantie in Turkije
Lees ook:Peppie-events voor het eerst naar Turkije

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hotel ‘Horror’ gelegen in Zuid-West Turkije

 1. jan titanic

  hotel from hell indeed. wat een draak van een hotel was dat zeg.

    /   Reply  / 
 2. Turkije Fan

  Natuurlijk zijn er slechte hotels in Turkije te vinden,maar zoals je wel ziet zijn die in Nederland ook niet wat van de beste kwaliteit en service.In mijn overtuiging zijn de hotels in Turkije over het algemeen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.Vergelijk maar eens de hotels van Turkije en die in b.v Spanje,je krijgt in Turkije veel meer waar voor je geld.En natuurlijk zullen er slechte accommodaties tussen zitten,maar die trf je in elk vakantieland aan,maar met een goede reis voorbereiding kun je veel ellende voorkomen.

  Gr.Turkije Fan

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>