Beachmasters Jongerenreizen Turkije

Met de  jongerenreizen van Beachmasters kun je ook naar Turkije en dat betekent: zon, prachtige stranden en een geweldig uitgaansleven. Je weet dan zeker dat je een super vakantie tegemoet gaat.

Beachmasters heeft speciaal voor jongeren de Turkse hotspots Alanya en Marmaris uitgekozen. Deze badplaatsen hebben ontelbare discotheken en hier wordt dan ook gefeest totdat je erbij neervalt. De meeste van deze discotheken bevinden zich in de openlucht en dat mag ook wel, want ook in de late uurtjes is het nog lekker warm in Turkije.

De excursies die Beachmasters in Turkije aanbiedt liegen er niet om: bruin worden op een all-incluse Beachday, de Relaxing Cruise of meegaan met de Longbeach Party Night. Een bezoek aan een traditioneel Turks badhuis, de Hamman, mag je tijdens je verblijf in Turkije zeker niet overslaan. Dit is de ideale plek om bij te komen na een avond flink feesten tijdens één van de beruchte kroegentochten.

Kijk voor het gehele jongerenreizen aanbod in Turkije op de website.

Lees ook:Hagia Sophia verkozen tot mooiste museum van Turkije
Lees ook:Een prachtig stukje van Marmaris
Lees ook:Single? Ga naar de ‘schatkist’ van Turkije!
Lees ook:Overwinteren in Turkije
Lees ook:Ook Nederlandse Patriots naar Turkije

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beachmasters Jongerenreizen Turkije

  1. Via

    Alanya is top voor jongeren :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>