The Marmara Bodrum: sushi met adembenemend uitzicht

Azië in Turkije

Met een adembenemend uitzicht over Bodrum en het kasteel, biedt het Marmara Bodrum Hotel een sushi menu aan. Het verfrissende Aziatische sushi menu, bereid door een locale chefkok, zorgt even voor wat afwisseling met de typische Turkse visrestaurants. Sinds het begin in 1999 is het Marmara Bodrum Hotel niet alleen de trots van Bodrum, maar heeft het hotel ook internationale faam verworven en verschillende prijzen gewonnen.

De populariteit en de prijzen zijn beide te danken aan de omgeving en het fenomenale uitzicht. Ook bezit het hotel een origineel en gedetailleerd interieur en de service is uitstekend. Gelegen op een heuvel van Bodrum en het hele jaar geopend, maakt dat The Marmara Bodrum een van de populairste bestemmingen voor zowel Turken als toeristen is. Op de bovenste verdieping van het hotel is tevens een nieuw restaurant geopend waar ook een variatie aan sushi wordt geserveerd.

Contactgegevens

The Marmara Bodrum
Yokuşbaşı Mah. Suluhasan Cad. No: 18
Bodrum, 48400
Tel: (+90) 0252 313 8130

Lees ook:Corendon opent nieuwe hotels in surfparadijs Çeşme
Lees ook:Drie verborgen schatten van Istanbul
Lees ook:Gevangen in luxe: slapen in een Turkse gevangenis
Lees ook:Corendon opent gloednieuw Vitality Hotel in Amsterdam
Lees ook:Kies je vakantie in Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>