Gewonden door explosie tankwagen in West-Turkije

Op een snelweg in West-Turkije is een tankwagen met lpg geëxplodeerd. Zeker 21 mensen raakten hierbij gewond. Ook een aantal voertuigen dat zich in de buurt van het ongeval bevond raakte beschadigd.

De explosie, die plaatsvond in de provincie Kutahya, werd veroorzaakt door een gaslek. De knal zorgde voor een grote krater in het wegdek. Acht van de 21 gewonden raakten zwaar gewond. De explosie vond net na middernacht plaats. Getuigen vertelden dat ze twee enorme explosies hoorden en vlammen verschillende voertuigen en een bus zagen verzwelgen.

Brandweermannen snelden naar de plaats toe, na een noodoproep over een gaslek en terwijl ze net bezig waren de tankwagen te onderzoeken vond de explosie plaats, vertelde burgemeester Mustafa Ica verslaggevers. Ongeveer 12 voertuigen, inclusief een brandweerwagen, raakten beschadigd door het vuur. Ramen van omliggende gebouwen sprongen kapot door de impact van de explosie.

Bron: World Bulletin

Lees ook:Dorpen West-Turkije geëvacueerd door bosbranden
Lees ook:Grote explosie Turkije: 25 soldaten komen om
Lees ook:Dramatische aardverschuivingen Noord-Turkije
Lees ook:Doden Turkije door explosie mijn
Lees ook:Heftige regen en wind treffen Zuid-Turkije

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gewonden door explosie tankwagen in West-Turkije

  1. Bodrum

    dat is een klap gewees jonge, hoeii

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>