Britten gestrand door faillissement touroperator

De Britse touroperator Goldtrail is failliet. Daardoor zijn zeker 16.000 Britten gestrand in Turkije en Griekenland, meldt De Telegraaf.

Het bedrijf, dat voornamelijk vakanties verkocht via reisagentschappen in Groot-Brittannië, staat sinds vrijdag onder curatele. Dat maakte het Britse bureau voor de burgerluchtvaart CAA zaterdag bekend.Volgens de CAA kunnen toeristen uit Turkije aan het einde van hun vakantie gewoon terug naar huis.

Voor de Britten die via Goldtrail in Griekenland zitten is dat anders. Zij moeten rekening houden met vertragingen. Britten die nog op vakantie zouden gaan, moeten zich melden bij hun reisbureau. De tickets die Goldtrail verstrekt heeft, zijn niet langer geldig.

Het ineenstorten van Goldtrail komt net voor de drukste vakantieperiode van Groot-Brittannië. De meeste scholen sluiten eind volgende week de deuren voor de zomervakantie.

Lees ook:Buitenlands toerisme Turkije gestegen dit jaar
Lees ook:Islamitische Miss USA tegen Ground Zero-moskee
Lees ook:Aanslag op reisbureau Turkije-specialist
Lees ook:Turkije populairste vakantieland in 2015
Lees ook:Samenwerking Turkse mannen tegen ontvoering kind door buitenlandse vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>